Olet täällä

Jäsenedut

Kanta-Hämeen MMA:n jäsenistölle olevat tapahtumat myynnissä Holvissa.
Käy katsomassa tästä!

 

Hei jäsen, saat Kotimaan hostellikortin ilmaiseksi! Alennusta yöpymisistä uniikeissa hostelleissa sekä muita matkailuetuja!
 

Myynnin ja markkininoinnin ammattilaisena saat 10% majoitusalennuksen Suomen Hostellijärjestön verkoston hostelleissa Suomessa. Voit myös tilata maksutta Kotimaan hostellikortin, jolla saat majoitusalennuksen lisäksi muita matkailuetuja Suomessa.

Maksuttoman Kotimaan hostellikortin voit tilata alapuolelta:

https://hostellijarjesto-lv.creamailer.fi/survey/answer/msphnh3g9xv5j
 

Tilatessasi hostellikortin saat samalla Suomen Hostellijärjestön jäsenyyden. Kortti on voimassa hankintavuotta seuraavan kalenterivuoden loppuun, jonka jälkeen voimassaolo päättyy automaattisesti. Kortista ei aiheudu sinulle mitään kustannuksia eikä se velvoita mihinkään. Kortti toimitetaan sähköpostin liitteenä. Toimitusaika on 2-5 arkipäivää tilauksesta.
 

Kaikissa Suomen Hostellijärjestön verkoston yli 40 hostellissa on jotain ainutlaatuista ja uniikkia. Miltä kuulostaa yöpyminen aidossa sirkusvaunussa, vanhassa höyrylaivassa tai majakkasaarella? Persoonallisia majoitusvaihtoehtoja löytyy aina design-hostelleista Suomen Parhaaksi Hostelliksi valittuun hostelliin.

Reissata voit yksin tai porukassa, ja hostelleissa voit yöpyä niin jaetuissa huoneissa kuin yksityishuoneissa omalla kylpyhuoneella. Aterioita voit valmistaa itse tai nauttia hostellin tarjoamista ateriapalveluista. Hostellit tarjoavat paitsi edullista ja viihtyisää majoitusta, myös unohtumattomia elämyksiä ja innostavia kohtaamisia muiden matkailijoiden kanssa. Saat majoitusalennuksen, kun teet varauksen osoitteessa www.hostellit.fi tai suoraan hostelliin.
 

Hostellialennus maailmalla ✈

MMA:n jäsenenä saat Kansainvälisen hostellikortin alennettuun hintaan. Kansainvälisellä hostellikortilla valittavanasi on lähes 3500 Hostelling International (HI) hostellia noin 90 maassa. Kortilla saat niissä vähintään 10 % majoitusalennuksen tai se jopa edellytys yöpymiselle joidenkin maiden hostelleissa. Voit ostaa Kansainvälisen hostellikortin sekä varata ulkomaisia hostelleja Suomen Hostellijärjestön nettisivuilta, alapuolella olevasta osoitteesta.
 

Tutustu lisää: www.hostellit.fi

uutiskirje KH

MMA:n muihin alennuksiin ja palveluihin pääset tutustumaan tästä!

 mm...